Intervjuer med studenter och lärare på Sport Management-programmet

Här kan du läsa om de studenter som går Sport Managment-programmet, deras synpunkter och upplevelser av sina studier vid GIH.

Bild på Anja FalchIntervju med Anja Falch

Anja Falck har i hela sitt liv varit sportintresserad och särskilt av fotboll. Hon har tidigare spelat och är nu tränare för flickor 01 i IFK Lidingö Fotbollsklubb. Anja vill gärna fortsätta som tränare i framtiden, men eftersom hon vill utveckla och påverka fotbollen kom hon fram till att Sport Management skulle passa henne bäst.

Läs intervjun med Anja Falch

Bild på Ingemar LinnéllIntervju med lärare Ingemar Linnéll

Ingemar Linnéll är en av GIH-lärarna i det nystartade Sport Management-programmet. Han tog sin gymnastiklärarexamen på GIH 1980 och har sedan dess haft en framgångsrik karriär som aktiv handbollsspelare på elitnivå och förbundskapten för herrlandslaget i handboll mellan åren 2004 och 2008. Ingemar kommer att undervisa i ledarskap.
– Det är tydligt att idrott och ekonomi är en bra kombination. Alla sportbilagor i tidningar ökar och arenor byggs. Min roll som lärare blir att förmedla hur man tar sig an kopplingen mellan idrott och business. 

Läs intervjun med Ingemar Linnéll