GIH IF

Idrottsutskottet

GIH IF är studenternas egen idrottsförening vid Gymnastik- och idrottshögskolan, skapad av studenter för studenter.

GIH IF är en studentidrottsförening som ger dess medlemmar idrottsaktiviteter och evenemang. De representerar även högskolan i olika studenttävlingar och andra idrottsliga tävlingar såsom Vasaloppet eller Stockholm Marathon.

GIH IF är en fristående förening med avtal med Studentkåren och nära samarbete med Klubbmästeriet.

Facebook

Du kan läsa aktuell information från GIH IF på deras facebooksida.

Idrotta

Med GIH IF kan du idrotta, träna och tävla i flera olika grupper där alla studenter som är medlemmar får delta och även ges möjlighet att vara ledare.

Idrotterna är allt från innebandy, klättring till löpning och påverkas av studenternas egna vilja om vad som ska finnas med. På facebook-sidan kan du läsa mer om kontaktpersoner, träningstillfällen etc.

Tävla

GIH IF är anslutna till Sveriges Akademiska Idrottsförbund och Riksidrottsförbundet vilket ger medlemmarna möjlighet att delta i Student-SM, Student-EM och fler internationella studenttävlingar.

Barometern

Det populäraste arrangemanget som GIH IF arrangerar är Barometern, GIH:s spännande och ständigt aktuella klasstävling som under terminerna ordnas i olika grenar ungefär en gång i månaden.

GIH-kampen med Örebro

GIH IF arrangerar också den årliga GIH-kampen tillsammans med rivalerna i Örebro. I denna prestigefyllda tävling möts GIH Stockholm och GIH Örebro. Högskolorna turas om att arrangera kampen och den efterföljande festkvällen vartannat år.

Är det något du undrar över så tveka inte att kontakta GIH IF på Facebook eller maila till:

gihif@karen.gih.se

 

Barometern

Barometern
Barometern - klasstävlingen på GIH

Läs mer om barometern

GIH-kampen

GIH-kampen
GIH-kampen - den årliga tävlingen mellan GIH Stockholm och GIH Örebro

Läs mer om GIH-kampen