Bli medlem i GIH:s studentkår

Studentinflytande

Genom att bli medlem i Studentkåren bidrar du till ökat studentinflytande och högre kvalitet i din utbildning på GIH, något som inte bara gynnar dig utan alla studenter.

Därför tycker vi att det är en god investering för dig att gå med hos oss, medlemskapet kostar 175 kr per termin och du får tillgång till en hel del förmåner.

Förmåner

Exempel på förmåner:

  • Möjlighet att bo i och stå i kö till SSSB:s studentbostäder
  • Medlemspriser på kurslitteratur som säljs via kansliet
  • Medlemspriser på Studentkårens profilkollektion av GIH-kläder
  • Reducerat medlemskap i GIH IF

Se prislista för produkter som Studentkåren på GIH säljer. För att köpa dessa produkter måste du komma till Kårkansliet under dess öppettider. 

Bli medlem

Med vårt självbetjäningssystem kan du snabbt och smidigt betala kåravgiften, 175 kr för en termin eller 350 kr för två terminer.

Ny medlem

Gå in via länken ovan och registrera dina kontaktuppgifter. Det är viktigt att de uppgifter du registrerar överensstämmer med de som du registrerat hos GIH samt SSSB (ni som inte har registrerat er hos SSSB kan bortse från detta).

Medlem på nytt

Gå in via länken ovan och logga in med de inloggningsuppgifter du fått i din avi. Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer så att kortet skickas till rätt brevlåda. Det är viktigt att de uppgifter du registrerar överensstämmer med de som du registrerat hos SSSB (ni som inte har registrerat er hos SSSB kan bortse från detta).

Stödmedlem

Nu kan alla som vill ge sitt bidrag till studentkåren, även de som inte är studenter. Kanske har du en gång var aktiv i studentkåren, brinner för studentinflytande eller helt enkelt vill bidra till en god sak och stödja ett aktivt studentinflytande vid GIH? Gå in via länken ovan och stöd vårt arbete vid GIH och ta del av våra medlemsförmåner.


Vill du veta mer om vad Studentkåren kan göra för dig?
Hör gärna av dig eller besök vårt kansli!

Vanliga frågor

Vanliga frågor om medlemskap
Frågor och svar om kår-medlemskap?

Klicka här!

Vad gör studentkåren?

Vad gör studentkåren?
Vad gör vi på Studentkåren?

Läs mer om studentkåren