Arbetsmarknadsdagen 2015

Bild på AMD:s logotypStudentkårens Arbetsmarknadsdag, AMD, lockade tio företag, en förening och sju sponsorer. I idrottshallarna stod monter uppställda och studenter fick besöka dem för att ta del av information, olika tävlingar och få hjälp att skriva CV.

Bild på Danielle Marand som ansvarar för lunch

Det är andra året som denna aktivitet genomförs på GIH och många av företagen är intresserade av att medverka även nästa år. Ansvariga för årets AMD vad Danielle Marand, Emelie Karlsson Wedin, Emma Drake, Alexandra Gryde och Linnea Eriksson. De kontaktade företag de ansågs vara intresserade av GIH, sponsorer som skulle tänkas kunna bidra med dryck och mat samt föreningen. Under fyra månader lyckades de få följande företag att ställa ut på AMD: Hälsoakademikerna, Itrim, SATS, SAFE Education, Lärarförmedlarna, Sport Academy, Exceed Performance, My Academy, Utepedagogik och Medley. Föreningen som ställde ut var Norrtulls SK.
– Vi kunde erbjuda de 100 första besökarna en goodie bag och vi hade sammanlagt närmare 170 besökare, säger en nöjd Danielle Marand.Bild på Studentkårens monter

I Studentkårens monter fick besökarna köpa tröjor, nyckelband och vattenflaskor med kårens egna motiv för GIH.

 

 

 

 

Vid SATS monter kunde besökare till Arbetsmarknadsdagen få instruktioner för att hoppa så långt som möjligt. Löpande meddelades hur långt olika personer hoppat.

Instruktion av SATS instruktör

Längdhopp vid SATS:s monter Bild på dokumentation

Här nedan är ett bildkollage från medverkande företag.

Bild från Eleikos monter Bild från Hälsoakademikernas monter Bild från Kollos monter

 Bild från SISU:s monter Bild från Itrims monter