Öppet hus 2019

GIH hade Öppet hus den 14 mars. Då öppnades dörrarna för alla som är intresserade av vår verksamhet. Ta med dig kompisen, klassen, skolan eller bara dig själv!

Under torsdagen den 14 mars mellan klockan 13:00-16:30 förvandlades GIH:s idrottshallar till en mässhall full med aktiviteter där du kan träffa lärare, forskare och studenter. Här kan du utbilda dig till tränare, lärare i idrott och hälsa, sport manager, idrottsvetare och hälsopedagog.

Idrottshallen erbjöd även prova-på-aktiviteter som rullstolsbasket, styrketester, trampolin och cirkus, speedshooting och pingisrobot. Klicka på bilden nedan för att starta filmen.

Film från studenter som jonglerar

Klicka på bilden ovan för att starta filmen.

Dokumentation (länk)

Nedan finns kort information från föreläsningarna och nedan bilder från de olika aktiviteter.na 
Här kommer du till dokumentationen (länk). 

Välkommen till GIH!

Se gärna dokumentationerna från tidigare års Öppet hus till vänster i menyn.

Målgruppen för öppet hus är i första hand gymnasieskolor och gymnasieelever, men alla är självklart hjärtligt välkomna att besöka oss.Bild på Anna Wåhlin, student vid GIH

Klicka på bilden för att se på filmen där studenten Anna Wåhlin berättar att den första dagen på GIH var som att komma hem.

Klicka på bilden för att se varför Olle Gibson valde att blir lärare i idrott och hälsa

Klicka på bilden för att se filmen där Olle Gibson berättar om att han blev tvungen att tänka om vad gäller sin utbildning. Det var när han kom att tänka på sin lärares pedagogiska insats mot sin lillebror, som har autism, som han också ville bli idrottslärare.

Mer info

Läs mer om våra utbildningar

Text och bilder från Öppet hus 2019

Text och bilder från Öppet hus 2016 

Text och bilder frånÖppet hus 2015

Text och bilder frånÖppet hus 2014

Synpunkter

Om du har synpunkter eller önskemål när det gäller Öppet hus-dagen på GIH så e-posta Louise Ekström i Öppet hus-gruppen.

 

 

Adress till denna sida: www.gih.se/oppethus

GIH:s utbildningar

Våra utbildningar
Vad kan du studera på GIH?

Läs om GIH:s utbildningar