Anmälan till idrotts- och hälsokonventet

Anmälan till konventet är bindande och görs med formuläret nedan, observera att anmälan per fax är inte möjlig. Bekräftelse på anmälan sker per mejl inom fem arbetsdagar, fakturering sker under oktober månad.

Då konventet består av flera parallella pass, både teoretiska och praktiska, vill vi gärna att du markerar vilka pass du är intresserad av – i första och andra hand. Observera även att priserna är exklusive moms.

OBS: anmälan till ett pass innebär inte att du automatiskt får plats på passet, vissa av passen har begränsat antal platser.

Vänligen ta hänsyn till att det finns mycket begränsad tillgång till parkeringsmöjligheter på skolans område – särskilt parkeringstillstånd krävs. Tack.

Frågor kring anmälan eller annat som rör konventet ställs till projektledare Anna-Lena Borgström per mejl: konvent@gih.se 

Varmt välkommen till GIH!

Deltagaravgift (exklusive moms) 
1 dag 2 200 kronor
2 dagar 2 800 kronor
3 dagar 3 200 kronor

Deltagaravgiften inkluderar deltagande på valfria föreläsningar och praktiska pass, lunch och fika under konventet samt dokumentation. Deltagaravgiften faktureras.

Boende ingår inte i deltagaravgiften. För tips om billiga och bra vandrarhem på rimliga avstånd från GIH rekommenderas www.vandrarhemstockholm.se/ Det går även alldeles utmärkt att bo på det närliggande Hotel Tapto.

ANMÄLANAnmälan till pass måndag 27 oktober

I första hand

I andra hand

Anmälan Mörkeräventyr

Anmälan till pass tisdag 28 oktober

I första hand

I andra hand

Anmälan till pass onsdag 29 oktober

I första hand

I andra hand

  Adress till denna sida: www.gih.se/konventet