Vikariat studieadministratör

ANSLAG

Anslås: 25 nov 2014

Nedtas: 16 dec 2014

Dnr Ö 2014/294

Angående anställningen som vikarierande studieadministratör

GIH beslutar att avbryta anställningsförfarandet till rubricerade befattning.

En myndighets beslut om att avbryta ett anställningsförfarande får inte överklagas enligt Anställningsförordningen § 21.

Beslut i detta ärende har fattats av förvaltningschef Björn Sandahl efter föredragning av personalhandläggare Åsa Westerlund.

Stockholm den 24 november 2014

/Åsa Westerlund

Personalhandläggare

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola som firade 200 år förra året i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och går cirka 1 000 studenter.

GIH utlyser ett vikariat som studieadministratör

Anställningen är placerad vid utbildnings- och forskningsavdelningen som arbetar med antagning, examen, studievägledning, internationalisering och andra studentrelaterade ärenden. Avdelningen utgör också ett administrativt stöd kring högskolans utbildningar och åt högskolans nämnder.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av administration kring GIH: s utbildningar såsom:

  • Betygsrapportering och registrering i Ladok
  • Studieadministrativa uppgifter
  • Administrativt stöd till utbildningen
  • Sekreterare i forsknings- och forskarutbildningsnämnden

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med liknande arbetsuppgifter vid högskola eller universitet. Du har högskoleexamen och intresse och förmåga att utveckla administrativa rutiner. Du är noggrann och trivs med att arbeta självständigt. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att arbeta i olika system och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Ladok och NyA. Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med studenter i en miljö som präglas av idrott och hälsa. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

GIH verkar för mångfald och jämställdhet, vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid

Vikariat 6 månader. Heltid med start 15 december 2014.

Lön

Enligt överenskommelse.

Frågor

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Avdelningschef Katarina Offnegårdh 08-120 538 27,

Lars Pihl (SACO) 08-120 537 21, Marjan Pontén (OFR/S) 08-120 538 17.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2014. Ange referens Ö 2014/294. Vi tar emot ansökan via e-post: registrator@gih.se