Studieadministratör

ANSLAG

Anslås: 19 mars 2014

Nedtas: 9 april 2014

Dnr Ö 2014/8

Tillsättning av studieadministratör vid Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH)

Förvaltningschef John Fürstenbach har beslutat att ge Annika Pettersson provanställning (enligt LAS 6 §) som studieadministratör på heltid från och med 26 maj 2014.

Hur man överklagar

Den som vill överklaga beslutet om anställning av studieadministratör skall göra det skriftligt.

Överklagandet skall inlämnas till Registrator, GIH, Box 5626, 114 86 Stockholm. I skrivelsen skall anges vilket beslut som överklagas, vilken ändring som begärs och skälet till detta.

Överklagandet skall ha inkommit till GIH senast den 9 april 2014, det vill säga tre veckor efter det att beslutet anslagits på GIH:s anslagstavla, annars kan överklagandet inte prövas.

GIH sänder efter beredning överklagandet vidare till Överklagandenämnden för prövning.

Stockholm den 19 mars 2014

Åsa Westerlund

Personalhandläggare

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola som firade 200 år förra året i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och går cirka 1 000 studenter.

GIH söker en studieadministratör

Anställningen är placerad vid utbildnings- och forskningsavdelningen som arbetar med antagning, examen, studievägledning, internationalisering och andra studentrelaterade ärenden. Avdelningen utgör också ett administrativt stöd kring högskolans utbildningar och åt högskolans nämnder.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Studieadministrativa uppgifter
  • Betygsrapportering och registrering i Ladok
  • Administrativt stöd till utbildningen
  • Sekreterare i stipendienämnd
  • Ansvar för GIH:s alumninätverk och dess aktiviteter
  • Övergripande ansvar inom avdelningen för studentrekryterande aktiviteter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av studieadministrativa arbetsuppgifter. Du har högskoleutbildning, gärna inom området kommunikation och information. Du har intresse av och förmåga att utveckla administrativa rutiner, och är van att arbeta i projekt. Du är noggrann och trivs med och har erfarenhet av att arbeta självständigt. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har god erfarenhet av att arbeta i olika it-system. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med studenter i en miljö som präglas av idrott och hälsa. GIH verkar för mångfald och jämställdhet, vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, inledningsvis med 6 månaders provanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse.

Ytterligare upplysningar lämnas av

  • Avdelningschef Lotta Haglund 08-120 538 04
  • Lars Pihl, (SACO), 08-120 537 21, Marjan Pontén (OFR/S) 08-120 538 17.

Ansökan

Sista ansökningsdag den 9 februari 2014. Ange referens Dnr Ö 2014/8. Vi tar emot ansökan via e-post: studieadmin@gih.se.