Redovisningsekonom

ANSLAG

Anslås 2015-06-01

Nedtas 2011-06-23

Dnr Ö2015/155

Tillsättning av anställning som redovisningsekonom

Förvaltningschef Björn Sandahl har den 1 juni 2015 beslutat att anställa Sinan Simsek som redovisningsekonom med placering vid avdelningen för HR-ekonomi. Anställningen avser en provanställning på heltid fr o m den 24 augusti 2015.

Hur man överklagar

Den som vill överklaga beslutet om anställning av redovisningsekonom vid GIH skall göra det skriftligt.

Överklagandet skall inlämnas till Registrator, GIH, Box 5626, 114 86 Stockholm. I skrivelsen skall anges vilket beslut som överklagas, vilken ändring som begärs och skälet till detta.

Överklagandet skall ha inkommit till GIH senast den 23 juni 2015, d v s tre veckor efter det att beslutet anslagits på GIH:s anslagstavla, annars kan överklagandet inte prövas.

GIH sänder efter beredning överklagandet vidare till Överklagandenämnden för prövning.

Stockholm den 1 juni 2015

/Susanne Löthman

Personalavdelningen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola och firade 200 år under 2013 i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, hälsosektorn, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och går cirka 1 000 studenter.

Gymnastik- och idrottshögskolan söker
Redovisningsekonom

Vill du vara med och bidra i en organisation präglad av idrott och hälsa? GIH är en kunskapsintensiv organisation som lyder under det statliga regelverket. Detta ställer krav på god intern kontroll och en rättvisande redovisning. Vi söker nu en redovisningsekonom som brinner för redovisningsfrågor!

Arbetsuppgifter

Ditt arbetsområde spänner sig över hela redovisningsområdet. GIH är ett mindre lärosäte vilket ställer krav på flexibilitet och hantering av frågor från stort till smått.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa att GIH följer de lagar och regler som finns inom redovisningsområdet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat redovisning och hantering avseende projekt, moms och anläggningstillgångar. Du ansvarar för månadsavstämningar, månatlig rapportering i statsredovisningssystemet Hermes och har en viktig roll i boksluts- och årsredovisningsarbetet. I arbetsuppgifterna ingår även dagliga utbetalningar och systemansvar för Agresso.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat brett med redovisningsfrågor i minst tre år. Du ska ha arbetet inom statlig verksamhet, gärna inom högskolesektorn med arbetsuppgifter inom projektredovisning och hantering av uppdragsutbildning. Du har högskoleutbildning inom företagsekonomi. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Som person är du analytisk och noggrann, har förmågan att strukturera och utveckla ditt arbete samt har förmågan att se helheten i det löpande arbetet. Du har förmåga att driva frågor självständigt och är ansvarstagande. Vidare kan du kommunicera kring ekonomifrågor på ett pedagogiskt sätt samt har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.

GIH verkar för mångfald och jämställdhet, vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare med en 6-månaders initial provanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna-Karin Rigbert, ekonomiansvarig 08- 120 538 39 eller Marie-Louise Schüssler, personalchef, 08-120 537 29.

Fackliga företrädare är: Lars Pihl, (SACO) 08-120 53 751 och Marjan Pontén (OFR/ST) 08-120 53 817.

Ansökan

Sista ansökningsdag 22 april 2015. Ange referens Ö 2015/155

Vi tar emot ansökan via e-post: redovisningsekonom@gih.se