Löne- och ekonomiadministratör

ANSLAG

Anslås: 26 juni 2014

Nedtas: 17 juli 2014

Dnr Ö 2014/171

Angående anställningen som vikarierande ekonomiadministratör

GIH beslutar att avbryta anställningsförfarandet till rubricerade befattning.

En myndighets beslut om att avbryta ett anställningsförfarande får inte överklagas enligt Anställningsförordningen § 21.

Beslut i detta ärende har fattats av rektor Karin Henriksson Larsén efter föredragning av personalhandläggare Åsa Westerlund.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola som firade 200 år förra året i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och går cirka 1 000 studenter.

GIH utlyser anställning som löne- och ekonomiadministratör

Anställningen avser ett vikariat från augusti 2014 t o m december 2014 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad på Personal- och ekonomiavdelningen vid GIH. Anställningen omfattar 100 % och innefattar:

  • Självständigt arbete med att administrera löner för GIH:s anställda
  • Personaladministration såsom t ex anställningsbevis och hantering av pensioner
  • Löpande ekonomiarbete såsom t ex bokföring, leverantörs- och kundreskontra samt avstämningar inom ekonomiområdet
  • Ansvar för behörigheter och allmän systemadministration i Agresso (lön, ekonomi och PA-delen)
  • Publicering och uppdatering av GIH:s intranät avseende personal- och ekonomifrågor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och minst två års erfarenhet av kvalificerat arbete med löne- och ekonomiadministration. Du har god kompetens inom Excel och övriga Officeprogram. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso ekonomi- och lönesystem. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är god.

Som person är du noggrann och har dokumenterad god administrativ förmåga. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du arbetar självständigt och är initiativrik. Du trivs med och har förmågan att arbeta i en dynamisk miljö.

Mycket stor vikt kommer att fästas vid de personliga egenskaperna

GIH verkar för mångfald och jämställdhet inom samtliga anställningskategorier. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter samt att intresse finns för vår verksamhet inom idrott och hälsa.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av personalchef Marie-Louise Schüssler, tel 08-120 537 29, ekonomiansvarig/controller Anna-Karin Rigbert tel 08- 120 538 39 eller löne- och ekonomiadministratör Anneli Sällström tel 08- 120 537 24. Fackliga företrädare är Lars Pihl, SACO/S, tel 08-120 537 51 och Marjan Pontén, OFR/S, tel 08- 120 538 17.

Ansökan

Sista ansökningsdag 8 juni 2014. Ange referens Ö 2014/171. Vi tar emot ansökan via e-post: ekonomiadministrator@gih.se