HR-handläggare

Diarienummer Ö 2015/286

Beslutsdatum 2015-11-04

Avbrytande av anställningsförfarande

Förvaltningschef beslutar att avbryta utlysningen av tjänsten HR-handläggare dnr Ö 2015/520. Anställningsbehovet kvarstår inte längre.

Förvaltningschef Björn Sandahl fattar beslutet efter föredragning av personaladministratör Susanne Löthman.


Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola och firade 2013 200 år. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs avancerad forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. På GIH arbetar 140 anställda och går cirka 1 000 studenter.

GIH söker HR-handläggare

Vill du arbeta brett med HR-frågor i en dynamisk miljö där arbetsuppgifterna spänner över alla delar i HR-processen? GIH söker en HR-handläggare som vill arbeta konsultativt och bidra till verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifter

  • Rekrytering och anställningsärenden
  • Arbetsmiljö- och likabehandlingsarbete
  • Personaladministration
  • Ge stöd i avtals- och arbetsrättsliga frågor samt säkerställa att gällande regler följs
  • Medverka vid fackliga förhandlingar och arbeta med lönebildningsfrågor
  • Utvecklingsarbete inom HR-området

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande högskoleutbildning. Du har minst två års erfarenhet av kvalificerat arbete med HR-frågor och det är ett meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom en högskola. Dina kunskaper inom HR-området är breda och du har goda arbetsrättsliga kunskaper. Du formulerar dig väl både i tal och skrift och har erfarenhet av att skriva formella protokoll. Vidare är du van att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du inger förtroende, är lyhörd och har förmågan att skapa goda relationer och ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad vid HR- och ekonomiavdelningen.

GIH verkar för mångfald och jämställdhet, vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid

Tidsbegränsad anställning under sex månader med möjlighet till förlängning. Deltid, 75 %. Tillträde omgående.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten lämnas av HR-chef Marie-Louise Schüssler 072-510 48 68.

Fackliga företrädare är: Anna Ekenberg (SACO) 08-120 538 02 och Marjan Pontén (OFR/ST) 08-120 538 17

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 8 november 2015. Märk ansökan med Dnr Ö 2015/520. Vi tar emot ansökan via e-post hrhandlaggare@gih.se