GIH IF

Idrottsutskottet

GIH IF är GIH:s studenters egen idrottsförening som är skapad av studenter för studenter.

GIH IF är en egen förening som anordnar och representerar högskolan i en rad studenttävlingar, men även i andra idrottsliga tävlingar såsom Vasaloppet eller Stockholm Marathon. Tidigare var GIH IF en del av studentkåren, då kallad idrottsutskottet, men är nu en fristående förening men med flera avtal med studentkåren.

Facebook

Du kan läsa aktuell information från GIH IF på deras facebooksida.

IdrottOnline

GIH IF har en egen hemsida på IdrottOnline. GIH IF har flertalet undergrupper med olika idrotter där alla studenter som är medlemmar i GIH IF får delta i träningar och tävlingar, i allt från innebandy till löpning. På sidan kan du läsa mer om kontaktpersoner, träningstillfällen etc.

Barometern

En av de viktigaste arrangemangen som GIH IF arrangerar är Barometern, GIH:s spännande och ständigt aktuella klasstävlingar som anordnas i olika grenar ungefär en gång i månaden under terminerna.

GIH-kampen med Örebro

GIH IF arrangerar också den årliga GIH-kampen tillsammans med rivalerna i Örebro. I denna prestigeladdade tävling möts GIH Stockholm och GIH Örebro. Högskolorna turas om att ha hemmaplan och att ordna den efterföljande festkvällen. 

Är det något du undrar så tveka inte att maila till:

gihif@karen.gih.se

  • Sofiän Norstad Habeish, ordförande GIH IF

Barometern

Barometern
Barometern - klasstävlingen på GIH

Läs mer om barometern

GIH-kampen

GIH-kampen
GIH-kampen - den årliga tävlingen mellan GIH Stockholm och GIH Örebro

Läs mer om GIH-kampen