Idrotts- o hälsokonventet

Under höstlovets två första dagar den 30 och den 31 oktober arrangerar GIH ett Idrotts- och hälsokonvent. Till detta kommer idrottslärare, hälsopedagoger, fritidsledare, förskollärare och tränare. Här bjuds på föreläsningar, praktiska pass, workshops, fortbildning och inspiration.

Syftet med Idrotts- och hälsokonventet är att samla intresserade av hälso- och idrottsfrågor; i arbetslivet, i skolan och på fritiden. Ta gärna del av tidigare konvent - antingen till vänster i menyn eller nedan. GIH välkomnar alla att ta del av dessa två berikande dagar!

Anmälan till idrotts- och hälsokonventet

Här kan du göra en anmälan till en eller båda dagarna. Här väljer du även vilka pass du vill medverka i och om du vill komma på måndagens middag. Om du blir sjuk och inte kan delta måste du inkomma med ett sjukintyg för att få tillbaka anmälningsavgiften. Om du vill byta pass eller göra andra ändringar kan du enkelt göra detta genom att gå in på länken där du anmälde dig. Du kan dock inte anmäla dig till de pass som redan är fullbokade.  

Anmälan till konventet (länk)

Kostnad för konventet

Kostnad för konventet är 2 800 kronor för två dagar och 2 200 kronor för en dag. Observera att alla priser är exklusive moms. Då ingår seminarier, praktiska pass, fika och luncher. För er som är med i GIH:s alumnnätverk är rabatten 100 kronor per dag. Här kan du läsa mer om hur du blir medlem i GIH:s alumnnätverk.

Program för idrotts- och hälsokonventet

På följande länk kan du se programmet för de två dagarna. Du kan välja mellan att klicka på länken nedan eller på länken till vänster i menyn. Under två dagar blandas teoretiska och praktiska pass där passansvariga kommer både från GIH och andra relevanta verksamheter.

Program för konventet 2017 (länk)

Utförligt program i pdf för alla pass (länk)

Dokumentation från tidigare konvent

Från 2014 års föreläsningar och de praktiska passen

Tidigare program

Program från 2014

GIH Alumni på facebook

Adress till denna sida: www.gih.se/konvent