Staffan Hultgren

Högskoleadjunkt

Staffan Hultgren
E-post staffan.hultgren@gih.se
Telefon 08-120 538 35
Mobilnummer 070-521 49 23
Adress Box 5626, 114 86 Stockholm
Besöksadress Lidingövägen 1
Rum 1242
Fotografi Högupplöst foto finns längre ned
 • Akademisk titel

  Pedagog

 • Tillhör

  Enheten Fysisk aktivitet och hälsa

 • Kompetensprofil

  Folkhälsa, inriktning fysisk aktivitet

Senaste publikationer (DiVA)

 • Eva Andersson, Lena Kallings, Staffan Hultgren, Eva Kraepelien Strid: Hälsopedagogprogrammet
 • Staffan Hultgren: Tid för samtal : Vad talar vi om egentligen? Boken handlar om vad som sker vid samtal, vad vill vi säga, vad vill vi höra, vad vill vi åstadkomma och hur kan vi agera? Kort sagt: vad vi...
 • Evelina Danielsson, Kristjan Oddsson, Johnny Nilsson, Mårten Fredriksson, Alexander Ovendal, Örjan Ekblom, Lina Wahlgren, Staffan Hultgren, Eva Andersson: Hälsoprojekt med ledarledd fysisk aktivitet för äldre Bakgrund och syfte. Syftet med hälsoprojektet under 8-12 veckor för äldre är att ge ledarledd fysisk aktivitet 2 gånger/vecka samt att utvär...
Fler publikationer (DiVA)

Övrigt

Staffan Hultgren är pedagog och beteendevetare med speciell inriktning och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Att samtala med barn, förstår de vad vi säger. Hur skapar man intresse och motivation hos barn och ungdomar? Är det möjligt?

"En beteendevetenskaplig betraktelse (2008)". Boken presenterar beteendevetenskapliga grundprinciper med inriktning på fysisk aktivitet. Teorier och modeller med praktiska tillämpningar. Grundläggande teorier som är värdefulla vid samtal med barn och ungdomar där vuxna försöker förstå barn och ungdomar.

Boken kan beställas från www.kunskapsforetaget.se Läs mer; www.motiverandesamtal.org

Staffan är medlem av Motivational Interviewing Network of Trainers, MINT, MI Nordic, Society of Behavioral Medicine, SBM, och Svensk Beteendemedicinsk förening, SBF.

Högupplösta bilder

För att ladda ner bilden så klicka på bilden så att den blir synlig i ett nytt fönster. Högerklicka och välj Spara bild som. Då laddas den högupplösta bilden ner. Var god och uppge fotografens namn Louise Ekström.

Klicka på bilden för att ladda ner den högupplösta bilden

Fler profiler